The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

Spoilerek

2017.07.15. 16:50, Fanniie

A TV Guide-dal beszélve, a Stefan-t alakító Paul Wesley elismerte, hogy nem szerepel a listáján karaktere visszatérése: "Nem hinném, hogy visszatérek. Stefantól már elbúcsúztunk. Próbálom elrendezni azt, amit nyolc évig csináltam. Nem hiszem, hogy a közeljövőben természetfeletti sorozatban szerepelnék, ez biztos. Próbálok kitörni és más dolgot csinálni."

Amióta te írod, megtudod erősíteni, hogy az 5. évad is 13 részből fog állni?
"Igen, 13 részből" - mondta el Carina MacKenzie.
Szükségem van valamilyen spoilerre! Mid van?
Ausiello: Nem éppen egy egetrengető hír, de lássuk: Az 5. évad bemutat egy új, számító vámpírt, akit Margotnak hívnak. Dicsőséges napjai az 1920-as évekbeli Európába vezetnek vicssza. Két dolgot kell tudnod róla: most költözött New Orleansba, és buzgó odaadással rendelkezik családja iránt. Úgy tűnik be fog illeszkedni.
Még nincs hozzászólás.
 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalunkra is, a Vampirnaplok-Fan oldalra! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

VOODOO CHILD (4.12)

online

THE FEAST OF ALL SINNERS (4.13)

letöltés felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS CÍM (5.01)
2018
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

nincs epizódismertető

 
Szavazz
Szerinted jó döntés volt, hogy az 5. évad lesz az utolsó? Ideje volt?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉKhttp://theoriginals-fan.gportal.hu/portal/theoriginals-fan/image/gallery/1470942912_66.jpg

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó