The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

Comic Con szombati menetrend

2013.07.09. 17:15, Fanniie

The Originals: július 20. 1.00PM - 2.00PM

A CW csatorna elsőszámú sorozatának producerétől származik egy új dráma, mely középpontjában az Ősi család, és a veszélyes vérfarkas/vámpír hibrid, Klaus, aki visszatér New Orleans francia negyedébe, amit évszázadokkal ezelőtt ő segített felépíteni, és újra találkozik az ördögi pártfogoltjával, Marcellel, a karizmatikus vámpírral, aki teljes felügyelete alatt tartja a város emberi és természetfeletti lakóit. Az eseményen ott lesz Julie Plec producer, Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin és Charles Michael Davis. Egy különleges videót is bemutatnak majd.

Phoebe Tonkin interjú az IGN-nel

2013.07.05. 00:56, Fanniie
 
IGN TV: A karaktered nyilvánvalóan hatalmas változás előtt áll. Mit gondolsz, felfogja dolgozni ezt?
Phoebe Tonkin: Azt hiszem, Hayley eddig csak kapaszkodott az életéért, mert tudja, ha Klaus nem segít ezeknek a boszorkányoknak, ő bajban van. Szóval szerintem a következő epizódban látni fogjuk, hogyan kezeli az információt, hogy várandós.
 
IGN: A Vámpírnaplókban a karakterek diplomáztak le a középiskolában, de úgy tűnik, hogy a The Originals-ban több felnőtt és felnőttes téma lesz. Neked mókás alakítanod az átmenetet?
Phoebe: Igen, jó. Az összes sorozatban, amiben az elmúlt 8 évben játszottam, középiskolai tanuló voltam, úgyhogy jó, hogy végre nem azt kell mondanom, hogy "Ó, mennem kell az osztályba". Jó egy fiatal felnőttet játszani. És tudod a terhesség, nem várt terhesség téma valóban aktuális kérdés, és ez jó, hogy egy ilyen témával foglalkozunk a természetfeletti világon belül.
 
IGN: Klaus, a pilot epizód végén beszélt egy olyanról, hogy kell egy örökös neki és király szeretne lenni. Vajon Hayley-t a királynőjének tartja majd, vagy egyszerűen csak úgy gondolja, hogy "Nos, ő ad nekem egy gyereket".
Phoebe: Azt hiszem ez a gyermek lesz az örököse. Azt gondolom, hogy a gyermekére fog fókuszálni, nem a királynőjére. [nevet]
 
IGN: Gondolod, hogy Hayley megpróbálja elérni, hogy neki változzon?
Phoebe: Azt hiszem, a kettő együtt jár, mint egy egyéjszakás dolog. De most, hogy szemtől-szembe állnak, szerintem újraértékelik kapcsolatukat.

Újabb előzetes

2013.07.05. 00:13, Fanniie

Kaptunk egy újabb előzetest. Igazából semmi új nincs benne, csak más zene van a videó alatt.

Leah Pipes interjú részlet az ETonline-nal

2013.06.24. 17:54, Fanniie

ETonline: Mi volt az a The Originalsban, amiről hitted, hogy képes tükrözni a megszállottságot?
Leah: Lesz egy epikus leszámolás, természetesen a pilot epizódban. Én vagyok az ember a sorozatban, úgyhogy lehet inkább megfigyelő vagyok, mint harcos, de szeretettem a pilot forgatókönyvét, és azóta néztem Vámpírnaplókat és egyszerűen nem tudok betelni vele. Szerelmi ügyek, ellenségek, szövetségek, politika - ez olyan izgalmas.
 
ETonline: Mivel nem volt tévéd, így feltételezem, hogy nem vagy masszívan szenvedélyes rajongótábora tagja Julie-nak és a Vámpírnaplóknak. Ki volt az, aki elmagyarázta mibe is kerülsz bele?
Leah: Joseph leültetett engem mikor először repültem Atlantába és elmondta nekem, hogy a sorozat teljesen megváltoztatta az életét. Az egyik dolog, amire rámutatott, hogy vannak alapítványai, amiket a rajongók sok pénzzel támogattak/támogatnak Twitteren. Nagyon szeretem, hogy van ennyi szenvedély a rajongók mögött. És most, hogy felvettük az első évadot, rengeteg izgatottságot látok az emberektől Twitteren. Ezt nagyra értékelem.
 
ETonline: Miért akartad játszani Cammy-t?
Leah: Cammy-nek sok rétege van. Azt mondta Julie, hogy az oka, amiért engem válaszott a szerepre az, mert mikor az első válogatáson megkérdezte, honnan jöttem azt mondtam Pasadena-ból. Megkérdezte én voltam-e Rose hercegnő és én azt mondtam "Nem, én egy feminista voltam". Cammy nagyon intelligens lány, tanult pszichológiát, érdekli őt az agy sötét szempontjai, de úgy gondolja, hogy eredendően mindenki jó. Nem rejtőzködik a világ rossz fele elől, de még mindig úgy gondolja, hogy mindenki jó, és kiakarja hozni ezt belőlük. Remélem tanulhatok tőle.
 
ETonline: Mint magányos ember a világon, mit gondolsz, meddig tud/kellene neki a sötétben maradnia?
Leah: Igen ez olyan, mintha Cammy és a turisták kistáskát (fannypack) viselnének... és minden bizonnyal megfognak halni, úgyhogy éppen én leszek az [nevet]. Most egy bárban dolgozik, ami Sophie-é, aki boszorkány. Látom őket barátságot kötni. Úgy tűnik, hogy Klausszal is próbálnak barátságot kötni, és ez úgy hangzik, mintha Marcel megpróbálná lefektetni őt, hogy legyen a királynője; nem tudom mi lesz, de az biztos hogy a lánynak nincsenek ember barátai, nem tart olyan sokáig!
 
ETonline: Ha emberből természetfeletti lénnyé változnál, melyik három az, amit legjobban szeretnél?
Leah: Ha ez megtörténik, remélem lesz harc afölött mivé váljak. "Boszorkány lesz!", "Vérfarkas lesz!", "Vámpír lesz!" [nevet]. Talán mindhárom leszek - egy szuper boszorkányos hibrid dolog! Igen! Csináljuk meg! És ha ez megtörténik, Cammy lesz az első női elnök az Egyesült Államokban! Ki fut ellene?

1. évad leírása

2013.06.14. 19:47, Fanniie

A család hatalom. Az Ősi család több, mint 1000 éve megesküdött, hogy együtt maradnak, örökkön örökké. Most, évszázadokkal később a családi kötelék felbomlott. Mikor Klaus Mikaelson az ősi vérfarkas-vámpír hibrid kap egy titokzatos tippet, hogy valami készülődik ellene New Orleans francia negyedében, visszatér a városba, melyet régebben családja segített felépíteni. Klaus kérdései elvezetik egy volt ördögi pártfogoltjához, Marcelhoz, a karizmatikus vámpírhoz, aki teljes ellenőrzése alatt tartja a város emberi és természetfeletti lakóit. Elhatározván, hogy segít testvérének megváltást találni, Elijah követi Klaust, és nem sokkal később megtudja, hogy Hayley, a vérfarkaslány is a városba érkezett, hogy a családja történelme után nyomozzon, majd egy Sophie nevű hatalmas erejű boszorkány kezébe cseppen. A városi természetfeletti csoportok közti feszültség törésponthoz közeledik, mikor Marcel teljes hatalommal irányítja odaadó követőit. Klaus megfogadja, hogy visszaszerzi ami egykoron az övé volt - a hatalom, a város és a család. Miközben arra várnak, hogy Rebekah elhagyja Mystic Falls-t, és csatlakozzon hozzájuk, Klaus és Elijah szövetséget kötnek a boszorkányokkal, hogy New Orleans felett ismét az Ősi család uralkodhasson.

 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalainkra is! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

THE TALE OF TWO WOLVES (5.12)

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN (5.13)

felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS TÖBB RÉSZ
2018. augusztus 01.
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

A The Originals 5 évad után véget ért. Hope története a Legacies-ban folytatódik.

 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉK 
Játék

A játék véget ért. Visszanézheted itt: kvíz

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték