The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

1x03 Tangled Up In Blue epizódismertető és képek

2013.10.14. 21:56, Orsikaa&Fanniie

ÁRULÁS AZ ÁLARCOS BÁLON - Miután érdekes híreket fedezett fel valakiről Marcel belső körében, Klaus és Rebekah összebeszélnek, hogy megpróbálják feloldani Marcel uralmát, Elijah aggodalmai ellenére. Segítséget kapnak Sophie-tól, aki vonakodik attól, hogy bevonják ilyesmibe, mivel fél Marcel titkos fegyverének haragjától, Davinától. Rebekah meghívja Cami-t egy hatalmas vámpírbulira, amit Marcel rendez, arra készülve, hogy ezzel majd felbosszantja Marcelt. Másfelől Hayley megtudja a boszorkány Sabine-tól, hogy a természetfeletti lények New Orleansban lassan kezdenek rájönni, hogy létezik egy hibrid gyermek.

1x04 Girl In New Orleans képek és tartalom

2013.10.12. 10:15, Ági

Lány a küldetésen - Ahogy a szokásos Dauphine utcai fesztivál zajlik éppen, Davina meggyőzi Marcel-t, hogy ő is részt vehessen az ünnepségen. Marcel gyanakvással, de végül elengedi, Cami-t megkérve, hogy tartsa rajta a szemét. Agnes meggyőzi Hayley-t, hogy látogasson meg egy orvost, ahol egy sokkoló hír várja. Eközben Klaus közelebb kerül Cami-hoz, aki elárul a múltjáról pár dolgot, Rebekah pedig eltökélten próbál rájönni néhány dologra egy furcsa találkozással kapcsolatban, ami Elijah-t is érinti.

THE ORIGINALS THE ORIGINALS THE ORIGINALS
Még több kép ezen a linken!

1x03 Tangled Up In Blue videók

2013.10.12. 10:13, Ági

1x02 House of the Rising Son online & letöltések

2013.10.10. 18:17, Fanniie

ETOnline interjú Charles-szal

2013.10.05. 23:28, Orsikaa fordítása

Charles Michael Davis a friss húsok közé tartozik az ősszel induló sorozatokban, miután megnyerően alakította Marcel-t a The Originals testvérsorozatban, amelynek bevezetője még áprilisban jelent meg a Vámpírnaplók keretén belül.

Szerencsére a csütörtöki epizód nem hogy a legjobb új karakter címét ragasztja rá ebben az évben, de Charles Michael Davis az egyik legfényesebb csillag, potenciális tehetség.

ETonline: Hogyan viszonyultak a rajongók a bevezető rész után hozzád?
Davis: Nagyon izgalmasnak tűnnek. Meglepődtem, bevallom, mert elég hosszú idő telt el áprilistól októberig. Nézem a Twitter-t és követem a rajongókat, sokszor éjszaka belépek és jó látni a rajongókat, néha még hajnalban is találkozunk velük az utcán. Egyszer az üzletig sétáltunk és már emléktárgyakat adtak el a sorozatunkról. Túl klassz volt.

ETonline: Mit élveztél abban, amivé változott a karaktered, Marcel?
Davis: Nagyon sok oldalát megmutatta már. Nagyon boldog vagyok ezért. A kapcsolat Marcel között és a többi főszereplő között nagyon természetesnek érződik, nem egyirányú, nincs olyan, ami túlzottan lehúzná, szóval eddig minden tökéletes.

ETonline: Ez az első, hogy stabil sorozatban szerepelsz. Milyen tapasztalat volt ez számodra?
Davis: Azon gondolkodtam, hogyan fogom elviselni azt, hogy naponta bejöjjek, hol leszek elmében, mert megszoktam, hogy két-három napig dolgozok egy epizódon és aztán a hátam mögött hagyom a karaktert. Ez nem viselt meg. Egy kedves továbblépés. Szerencsére, míg Marcel a képben van, mindig nagyon izgatottan jövök munkába.

ETonline: Nagy jelenet volt, hogy énekeltél az első részben. Várhatunk még éneklést a közeljövőben?
Davis: Nem énekeltem sokat, de volt néhány tánc is ott. Csak szórakozásból csinálom, a mindennapokban énekelgetek.

ETonline: Mire számítsanak a rajongók?
Davis: Az energia nagyon felgyülemlik és izgalmas lesz. Remélem átérzik majd ezt az egészet a rajongók is. Nagyon fontosak lesznek azok a dolgok, amiket felfedeznek a kapcsolatokban. Bár az első rész Elijah szempontjából fontos, gyorsan összenőnek a karakterek, mert a történet nagyon gyorsan telik. Számomra legalábbis. Azt hittem néhány dologról, hogy egy egész évad kell ahhoz, hogy eljátsszuk és végül a negyedik részben sor került rá. Izgatott vagyok és a képzeletem csak úgy szárnyal.

 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalainkra is! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

THE TALE OF TWO WOLVES (5.12)

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN (5.13)

felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS TÖBB RÉSZ
2018. augusztus 01.
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

A The Originals 5 évad után véget ért. Hope története a Legacies-ban folytatódik.

 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉK 
Játék

A játék véget ért. Visszanézheted itt: kvíz

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human