The Originals ● Magyar rajongói oldal

Hírek

Phoebe Tonkin interjú az IGN-nel

2013.07.05. 00:56, Fanniie
 
IGN TV: A karaktered nyilvánvalóan hatalmas változás előtt áll. Mit gondolsz, felfogja dolgozni ezt?
Phoebe Tonkin: Azt hiszem, Hayley eddig csak kapaszkodott az életéért, mert tudja, ha Klaus nem segít ezeknek a boszorkányoknak, ő bajban van. Szóval szerintem a következő epizódban látni fogjuk, hogyan kezeli az információt, hogy várandós.
 
IGN: A Vámpírnaplókban a karakterek diplomáztak le a középiskolában, de úgy tűnik, hogy a The Originals-ban több felnőtt és felnőttes téma lesz. Neked mókás alakítanod az átmenetet?
Phoebe: Igen, jó. Az összes sorozatban, amiben az elmúlt 8 évben játszottam, középiskolai tanuló voltam, úgyhogy jó, hogy végre nem azt kell mondanom, hogy "Ó, mennem kell az osztályba". Jó egy fiatal felnőttet játszani. És tudod a terhesség, nem várt terhesség téma valóban aktuális kérdés, és ez jó, hogy egy ilyen témával foglalkozunk a természetfeletti világon belül.
 
IGN: Klaus, a pilot epizód végén beszélt egy olyanról, hogy kell egy örökös neki és király szeretne lenni. Vajon Hayley-t a királynőjének tartja majd, vagy egyszerűen csak úgy gondolja, hogy "Nos, ő ad nekem egy gyereket".
Phoebe: Azt hiszem ez a gyermek lesz az örököse. Azt gondolom, hogy a gyermekére fog fókuszálni, nem a királynőjére. [nevet]
 
IGN: Gondolod, hogy Hayley megpróbálja elérni, hogy neki változzon?
Phoebe: Azt hiszem, a kettő együtt jár, mint egy egyéjszakás dolog. De most, hogy szemtől-szembe állnak, szerintem újraértékelik kapcsolatukat.

Újabb előzetes

2013.07.05. 00:13, Fanniie

Kaptunk egy újabb előzetest. Igazából semmi új nincs benne, csak más zene van a videó alatt.

Leah Pipes interjú részlet az ETonline-nal

2013.06.24. 17:54, Fanniie

ETonline: Mi volt az a The Originalsban, amiről hitted, hogy képes tükrözni a megszállottságot?
Leah: Lesz egy epikus leszámolás, természetesen a pilot epizódban. Én vagyok az ember a sorozatban, úgyhogy lehet inkább megfigyelő vagyok, mint harcos, de szeretettem a pilot forgatókönyvét, és azóta néztem Vámpírnaplókat és egyszerűen nem tudok betelni vele. Szerelmi ügyek, ellenségek, szövetségek, politika - ez olyan izgalmas.
 
ETonline: Mivel nem volt tévéd, így feltételezem, hogy nem vagy masszívan szenvedélyes rajongótábora tagja Julie-nak és a Vámpírnaplóknak. Ki volt az, aki elmagyarázta mibe is kerülsz bele?
Leah: Joseph leültetett engem mikor először repültem Atlantába és elmondta nekem, hogy a sorozat teljesen megváltoztatta az életét. Az egyik dolog, amire rámutatott, hogy vannak alapítványai, amiket a rajongók sok pénzzel támogattak/támogatnak Twitteren. Nagyon szeretem, hogy van ennyi szenvedély a rajongók mögött. És most, hogy felvettük az első évadot, rengeteg izgatottságot látok az emberektől Twitteren. Ezt nagyra értékelem.
 
ETonline: Miért akartad játszani Cammy-t?
Leah: Cammy-nek sok rétege van. Azt mondta Julie, hogy az oka, amiért engem válaszott a szerepre az, mert mikor az első válogatáson megkérdezte, honnan jöttem azt mondtam Pasadena-ból. Megkérdezte én voltam-e Rose hercegnő és én azt mondtam "Nem, én egy feminista voltam". Cammy nagyon intelligens lány, tanult pszichológiát, érdekli őt az agy sötét szempontjai, de úgy gondolja, hogy eredendően mindenki jó. Nem rejtőzködik a világ rossz fele elől, de még mindig úgy gondolja, hogy mindenki jó, és kiakarja hozni ezt belőlük. Remélem tanulhatok tőle.
 
ETonline: Mint magányos ember a világon, mit gondolsz, meddig tud/kellene neki a sötétben maradnia?
Leah: Igen ez olyan, mintha Cammy és a turisták kistáskát (fannypack) viselnének... és minden bizonnyal megfognak halni, úgyhogy éppen én leszek az [nevet]. Most egy bárban dolgozik, ami Sophie-é, aki boszorkány. Látom őket barátságot kötni. Úgy tűnik, hogy Klausszal is próbálnak barátságot kötni, és ez úgy hangzik, mintha Marcel megpróbálná lefektetni őt, hogy legyen a királynője; nem tudom mi lesz, de az biztos hogy a lánynak nincsenek ember barátai, nem tart olyan sokáig!
 
ETonline: Ha emberből természetfeletti lénnyé változnál, melyik három az, amit legjobban szeretnél?
Leah: Ha ez megtörténik, remélem lesz harc afölött mivé váljak. "Boszorkány lesz!", "Vérfarkas lesz!", "Vámpír lesz!" [nevet]. Talán mindhárom leszek - egy szuper boszorkányos hibrid dolog! Igen! Csináljuk meg! És ha ez megtörténik, Cammy lesz az első női elnök az Egyesült Államokban! Ki fut ellene?

1. évad leírása

2013.06.14. 19:47, Fanniie

A család hatalom. Az Ősi család több, mint 1000 éve megesküdött, hogy együtt maradnak, örökkön örökké. Most, évszázadokkal később a családi kötelék felbomlott. Mikor Klaus Mikaelson az ősi vérfarkas-vámpír hibrid kap egy titokzatos tippet, hogy valami készülődik ellene New Orleans francia negyedében, visszatér a városba, melyet régebben családja segített felépíteni. Klaus kérdései elvezetik egy volt ördögi pártfogoltjához, Marcelhoz, a karizmatikus vámpírhoz, aki teljes ellenőrzése alatt tartja a város emberi és természetfeletti lakóit. Elhatározván, hogy segít testvérének megváltást találni, Elijah követi Klaust, és nem sokkal később megtudja, hogy Hayley, a vérfarkaslány is a városba érkezett, hogy a családja történelme után nyomozzon, majd egy Sophie nevű hatalmas erejű boszorkány kezébe cseppen. A városi természetfeletti csoportok közti feszültség törésponthoz közeledik, mikor Marcel teljes hatalommal irányítja odaadó követőit. Klaus megfogadja, hogy visszaszerzi ami egykoron az övé volt - a hatalom, a város és a család. Miközben arra várnak, hogy Rebekah elhagyja Mystic Falls-t, és csatlakozzon hozzájuk, Klaus és Elijah szövetséget kötnek a boszorkányokkal, hogy New Orleans felett ismét az Ősi család uralkodhasson.

The Originals bébi kiskori szükségletei

2013.06.01. 23:56, Fanniie

1. Biztos bölcső
Amikor a baba szuper erővel születik, talán bölcs dolog, ha egy olyan ágya van, ami biztosít, véd. Mondjuk talán olyan, ami acélból készül.
 
2. Napfénykarkötő
Mivel nem vagyunk biztosak benne, hogy vérfarkas és/vagy hibrid "vonalat" fogja örökölni a kicsi, azt hiszem a legjobb, ha elmennek egy boszorkányhoz, hogy karkötőt készítsen neki, ami megvédi attól, hogy meghaljon a napon. Jobb félni, mint megijedni, nem igaz?
 
3. Verbéna babaápolási termék
Mivel a gyermek apja egy Eredeti vámpír, el tudjuk képzelni, hogy a kislánynak/fiúnak szüksége van... Ennek ellenére egy kis verbéna sampon és balzsam védelmet nyújthat a bosszúálló vámpírokkal szemben.
 
4. Pelenka és pelenkázás
Babák azok babák, természetfelettiek vagy sem.
 
5. Rágógyűrűk
Egyszer a Klayley babának is nőni kezdenek a fogai, néhány rágóka rendben van. Bár meglehetősen erős lesz, két természetfeletti szülőtől, így talán a szokásosnál is erősebb karika is szóba jöhetne. Talán néhány NASA-minőségű műanyag kéne?
 
6. Ruha
Ez a baba nőhet szupergyorsan vagy bármelyik pillanatban átváltozhat vérfarkassá, így a ruhákra gondolva... Mit szólnál néhány über-nyúlékony ruhához?
 
ÜDVÖZLŐ

Üdvözlünk mindenkit a TheOriginals-fan oldalon, ami természetesen a népszerű The Originals sorozattal foglalkozik. A sorozat a The Vampire Diaries testvérsorozata, ami az ősi vámpírok és boszorkányok, valamint vérfarkasok részletesebb életét mutatja be. Sok, sok új hírrel, képpel, letöltéssekkel és információkkal vár titeket az oldal nap mint nap. Ezenkívül találkozhattok versenyekkel, meglepetésekkel is. Ha végeztél, kukkants be a társoldalunkra is, a Vampirnaplok-Fan oldalra! Jó nézelődést!

 
OLDALAK
 
ELŐZŐ RÉSZEK

VOODOO CHILD (4.12)

online

THE FEAST OF ALL SINNERS (4.13)

letöltés felirat online
 
KÖVETKEZŐ RÉSZ
NINCS CÍM (5.01)
2018
ELŐZETES
JELENET
KÉPEK

nincs epizódismertető

 
Szavazz
Szerinted jó döntés volt, hogy az 5. évad lesz az utolsó? Ideje volt?

Igen (3 / 7%)
Nem (42 / 93%)

Szavazatok száma: 45

Létrehozás időpontja:
2017-07-22 00:11:15

Szavazás lezárva:
2017-08-20 13:03:55


Lezárt szavazások
 
CHAT

Apró probléma miatt új chatünk van. A régit ezen a linken tudjátok megtekinteni. Amennyiben letölteni szeretnél keresd fel a menüt, ha pedig torrent meghívót kérni/adni, kattints ide.

 
CSERÉK
Ha régen frissítettél ide kerülsz >
Vár: -
Az ikonok hamarosan megújulnakhttp://theoriginals-fan.gportal.hu/portal/theoriginals-fan/image/gallery/1470942912_66.jpg

 
AJÁNLOTT VIDEÓ

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!